Košarica je prazna
Kreidler bicikli Force biciklistička oprema Kreidler E-Bike

Kreidler E-Bike


E-Bike - što je to?

Naziv Pedelec, kasnije također zvan „E-Bike“, stoji za „Pedal Electric Cycle“. Prilikom vožnje brzinom od približno 25km/h, odnosno 45km/h vozač dobiva dodatnu električnu potporu koja omogućava lakše kretanje pedala.

Pedelec 25 smatra se u Njemačkoj biciklom, što znači da za njega nije potrebna službena dozvola, obveza osiguranja, kao ni vozačka dozvola.

Za razliku od Pedelec-a 25, motor bicikla Pedelec 45 je snažniji i podupire do prijeđenih 45km/h. Za tu je vrstu vozila potrebna potvrda o upravljenju mopedom, ako je vozač rođeni nakon 31. ožujka 1965, ili pak vozačka dozvola za bilo koju kategoriju vozila. Osim toga Pedelec 45 treba imati montirani retrovizor i oznaku o tehničkoj ispravnosti vozila.

E-Bike – bicikl s hibridnim pogonom

Ugrađeni BOSCH-ov pogon i Units sistem omogućavaju ugodnu vožnju biciklom tj. podupiru vožnju, ali ne omogućavaju u potpunosti samostalno kretanje pedala.

BOSCH-ov sistem nudi četiri stupnja potpre - eco, sport, tour i speed. Stupnjevi se mogu odabrati i lako regulirati s obzirom na to kakvu potporu prilikom vožnje biciklist želi. 36-V-litij-ionski akumulator omogućava i nakon 500 ponovnih punjenja kapacitet od 80%, pa stoga brojnim izletima i turama nema granica.

Units pogonski sistem s prednjim motorom bez četkica, akumulatorom i LCD displejom koji je jednostavan za korištenje čini Vas ekološki osviještenim sudionikom u cestovnom prometu. Elektormotor od 250 W i bez četkica na prednjem djelu bicikla Vaš je uvijek snažan „pratitelj“ u vožnji.

E-Bike u svakodnevnom životu

Doživite novi i jedinstveni doživljaj kretanja i slobode s našim biciklima E-Bike. Brzo mimoiđite zastoje u prometu, vozite se u ugodnom sjedalu kroz zelene krajolike ili pustolovine nasipima pri čemu ćete jedva osjetiti uzvišenja i vjetar iz suprotnog smjera.
E-Bike bicikli sve više dobivaju na popularnosti, posebice sada u doba klimatskih promjena kada raste ekološka svijest kod ljudi. Budući da ne koriste motorno gorivo i nemaju emisiju plinova E-Bike bicikli štede Vaše troškove osiguranja. Zbog velike fleksibilnosti E-Bike-om možete proći skućenim putevima i bez problema naći „mjesto za parkiranje“.

PRATITE NAS NA FACEBOOKU
KONTAKTIRAJTE S NAMA, POŠALJITE NAM PORUKU!

Kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo korištenja ovih stranica - koristimo kolačiće. Pročitajte dodatne informacije o kolačićima.

Ukoliko nastavite bez promjena postavki preglednika, smatramo da ste dali svoj pristanak za primanje kolačića. (Kliknite "Nastavi").

PRIJATELJI

Biciklistički klub Čakovec Udruga Laganini Prelog Biker prvi hrvatski biciklistički magazin
Mogućnost plaćanja Mogućnost plaćanja kreditnim karticama do 60 rata! NAČIN PLAĆANJA | BESPLATNA DOSTAVA!

PARTNERI

Cijene u internetskoj trgovini su podložne promjenama. Pridržavamo pravo na moguće greške u radu programskih sustava internetskih stranica i druge nenamjerne greške. Hvala.

© 2014. Trgovina "Beciklin" - Web izrada - Qmini.hr

Kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo korištenja ovih stranica - koristimo kolačiće. Pročitajte dodatne informacije o kolačićima.

Ukoliko nastavite bez promjena postavki preglednika, smatramo da ste dali svoj pristanak za primanje kolačića. (Kliknite "Nastavi").