Sobni bicikl Kettler Tour 300

Sobni bicikl Kettler Tour 300

594,47 

Broj obroka (informativni):

594,47 
Moguće platiti na rate
Pošalji upit
SKU: HR-EM1011-400

Dostupnost

Poslovnica Čakovec

Poslovnica Prelog

Web shop

Kettler sobni bicikl Tour 300: optimalni partner za svakog sportaša amatera

Kroz svoj duboki uspon, sobni bicikl Kettler Tour 300 čini ulazak i silazak udobnim i bez napora. Zahvaljujući stabilnom okviru od čelične cijevi i podešavanju visine, sobni bicikl Kettler Tour 300 nudi sigurnost na svakom mjestu i prima maksimalnu težinu korisnika od 130 kg. Kroz ugrađeni sustav indukcijskog kočenja mogu se postići vrhunske performanse do 400W.
Zamašnjak od 8 kg osigurava uravnoteženu i ugodnu vožnju.

Visokokvalitetno računalo za vježbanje s LCD zaslonom

Računalo za vježbanje na sobnom biciklu Kettler Tour 300 dokazuje se uvjerljivim svojim lakim rukovanjem s lakim opcijama izbornika. Uz memoriju za 4 osobe i gosta, individualni trening za cijelu obitelj dječja je igra.

Sobni bicikl Kettler tour ima magnetnu kočnicu sa zamašnjakom od 8 kg, multifunkcionalno računalo s preglednim LCD-zaslonom i ručnim senzorom za mjerenje pulsa za potpuni nadzor vježbanja. Uz poodesive rukohvate i sjedalo moći ćete udobno odvoziti puno kilometara. Ne brinite se ako imate neravnu podlogu jer je ovaj sobni bicikl lako prilagodljiv različitim vrstama podloga.

Deset unaprijed programiranih postavki i uređivač postavki pružaju široke mogućnosti za trening. Još jedan naglasak je takozvani Manu način rada. Ovdje odabirete razinu kočnice koje se uvijek pridržavate, bez obzira na ritam. Računalo za vježbanje uvijek vam pokazuje otpor u vatima koji ste generirali.

Bluetooth za još više avantura

S ugrađenim Bluetooth sučeljem, vrata se otvaraju za pristup raznim fitnes aplikacijama. Na primjer, možete koristiti KinoMap i iskusiti svoj trening uz pomoć videa u virtualnim svjetovima na različitim udaljenostima. Tako Tour 300 čini trening izdržljivosti još zabavnijim!

TIP BICIKLA KLASIČNI SOBNI BICIKL
ZASLON LCD
PRIKAZ KOMPJUTERA BRZINA, MJERENJE VREMENA VJEŽBANJA, UDALJENOST, POTROŠENE KALORIJE, OTKUCAJI SRCA, RPM, 4 UPORABNIKI, KINOMAP
SISTEM KOČENJA MAGNETNI
PRIJENOS SNAGE REMEN (SLOBODAN HOD)
TEŽINA ZAMAŠNJAKA 8 KG
PODEŠAVANJE OPTEREČENJA 1-15, ELEKTRONSKA NASTAVITEV
MJERENJE OTKUCAJA SRCA RUČNI SENZORI NA VOLANU, POJAS ZA PULS BLUETOOTH (NIJE U KOMPLETU)
PODEŠAVANJE VOLANA NAGIB
PODEŠAVANJA SJEDALA VERTIKALNO I HORIZONTALNO
NIŽI PRISTUP DA
NAPAJANJE 230 V
MAKSIMALNA TEŽINA KORISNIKA 130 KG
DIMENZIJE PROIZVODA 119 X 55 X 137 CM
JAMSTVO 24 MJESECA

Povezani proizvodi

-10%

CTM REIN 2.0

Uštedite 59,00 !
Od: 540,00 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 534,60 

Mihalec trgovina d.o.o. 2024 © Sva prava zadržana.