Traka za trčanje Kettler Alpha Run 400

Traka za trčanje Kettler Alpha Run 400

1.698,72 

Broj obroka (informativni):

1.698,72 
Moguće platiti na rate
Pošalji upit
SKU: HR-TM1038-100

Dostupnost

Poslovnica Čakovec

Poslovnica Prelog

Web shop

Traku za trčanje Kettler Alpha Run 400 odlikuje tihi rad, odličan novi sistem amortizacije za zaštitu zglobova koji osigurava najvišu razinu udobnosti te snažan motor koji će odgovoriti na sve vaše izazove. Kad god želite i bez obzira kakvo je vrijeme vani, možete trčati u udobnosti vlastitog doma.

S trčanjem ili brzim hodanjem vrlo brzo ćete vidjeti rezultate vježbanja, ubrzati ćete proces mršavljenja, smanjiti ćete masne naslage na tijelu te postići ćete vrhunsku tjelesnu formu. Ostvarite svoje fitness tijelo iz snova, poboljšajte kondiciju te postanite zdraviji i puni energije uz ovu traku za trčanje.

Ova traka za trčanje je opremljena modernim računalom s osvijetljenim LCD zaslonom i snažnim motorom snage 3,0 HP. Računalo je super jednostavno za korištenje, što znači da možete početi s radom odmah.

Novo računalo – uređeno kao nikada prije

Pregledan zaslon s različitim tipkama omogućava jednostavno preklapanje među funkcijama i vježbama. Kettler razvio je različite prikaze zaslona, čime možete birati među tri različita prikaza.

Sve traka za trčanje Kettler nude Bluetooth povezivanje, tako da možete traku bez problema proširiti različitim programima za vježbu. Na svim Kettler trakama možete upotrebljavati aplikaciju KETTMAPS, koja će vam pomoći proširiti vježbanje i korištenje ove Kettler trake za trčanje.

Možete koristiti aplikaciju KETTMaps koja omogućuje pristup preko 120 000 km video-realističnih ruta za trčanje koje se mogu reproducirati na vašem tabletu ili mobitelu.

Računalo nudi korisniku na odabir 32 programa vježbanja – koji se protežu od programa za početnike do naprednog intenzivnog treninga za iskusne trkače. Možete koristiti i HRC kardio program koji vam omogućuje da postavite maksimalan broj otkucaja srca i računalo će automatski podešavati brzinu kako bi bili uvijek u preferiranoj zoni otkucaja.

Na računalu možete pratiti podatke kao što su: brzina, prijeđena udaljenost, vrijeme, mjerenje pulsa (otkucaje srca) i potrošnju kalorija.

Brzi gumbi na ručkama (rukohvatu) omogućuju jednostavno i praktično rukovanje računalom tijekom trčanja. Možete prilagoditi brzinu i nagib putem računala ili gumbiju na ručkama – jako jednostavno i praktično! Možete simulirati planinski teren s nagibima do 12% što vam omogućuje da trenirate još jače i intenzivnije.

Udobnost za vrijeme trčanja

Kettler trake za trčanje vam za vrijeme trčanja nude udobnost – ugrađeni ventilatori će vas rashladiti, a ugrađeni zvučnici će vam omogućiti slušanje omiljene muzike. Svaka traka opremljena je nosačem tablet računala te ima s lijeve i s desne strane držač za bocu.

Robusna konstrukcija i dizajn s dovoljno radne površine i nosivosti od 140 kg osigurava maksimalnu udobnost tijekom vježbanja.

Traka za trčanje Kettler Alpha Run 400 može se spremiti brzo i jednostavno. Kompaktne dimenzije, praktični integrirani transportni kotačići i praktični sklopivi mehanizam znače da vašu traku za trčanje možete spremiti nakon vježbanja gdje god želite.

NAMJENA UPOTREBE KUĆNA
ZASLON 190 X 110 MM LCD
PROGRAMI VJEŽBANJA RAZLIČITI PROGRAMI VJEŽBANJA
SNAGA MOTORA 3 KS, DC
BRZINA 0-20 KM/H
NAGIB 0 % – 12 %
PODEŠAVANJE NAGIBA MOTORNA
DIMENZIJE POVRŠINE ZA TRČANJE 50 X 140 CM
MJERENJE OTKUCAJA SRCA RUČNI SENZORI, POJAS ZA PULS ( NIJE U KOMPLETU)
PAMETNA POVEZLJIVOST KINOMAP
NOSIVOST SPRAVE 140 KG
BLAŽILNI SISTEM DOUBLE HONEYCOMB BLAŽILNI SISTEM Z ENERGETSKO SREDICO
DODATNE FUNKCIJE ZVUČNI SISTEM, HLAĐENJE TRKAČA, NOSAČ TABLETA
DIMENZIJE SPRAVE 189,5 × 87 × 143,5 CM

Povezani proizvodi

-10%

CTM OLIVIA 1.0

Uštedite 33,00 !
Od: 297,00 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 330,00 
-20%

MS ENERGY eBike c12

Uštedite 279,80 !
Od: 1.119,20 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1.399,00 

Mihalec trgovina d.o.o. 2023 © Sva prava zadržana.