Traka za trčanje NordicTrack S25i

Traka za trčanje NordicTrack S25i

1.380,18 

Broj obroka (informativni):

1.380,18 
Moguće platiti na rate
Pošalji upit
SKU: HR-NTL89522-INT

Dostupnost

Poslovnica Čakovec

Poslovnica Prelog

Web shop

NordicTrack S25i traka za trčanje oduševit će vas svojim performansama, LCD zaslonom od 5 inča, površinom za trčanje 140 x 51 cm i motorom od 3,0 KS. U kombinaciji sa snažnim motorom, omogućuje vam sigurno postizanje brzina u rasponu od 0-19 km/h, a nudi i 12% uspona.

Traka za trčanje NordicTrack S25i ima 140 x 51 cm dugu površinu za trčanje, što vam daje dovoljno prostora za udobno hodanje ili trčanje. Traka za trčanje također ima impresivne kontrole brzine i nagiba za kreiranje personaliziranog treninga izgrađenog prema vašim potrebama.

Korisnici će svakako cijeniti zaslon na traci za trčanje. Na ekranu od 5 inča povežite se s drugog uređaja tijekom vježbanja ili odaberite željeni program vježbanja na ekranu. Poslušajte svoj popis pjesama za vježbanje i ostanite usredotočeni na vježbanje za najbolje rezultate.

Govoreći o rezultatima, jedna od najboljih stvari kod trake za trčanje je to što je kompatibilna s iFIT aplikacijom za vježbanje (kupnja). Aplikacija vam daje pristup vođenim treninzima osobnih trenera i poboljšava vaše šanse za uspjeh.

NordicTrack S25i traka za trčanje prepuna je značajki koje je čine vrijednom vašeg vremena i novca.

Dizajn koji štedi prostor

Neki korisnici traka za trčanje u zatvorenom brinu se koliko će prostora njihova kardio sprava zauzeti. NordicTrack je napravljen s SpaceSaver dizajnom kako bi zauzeo minimalan prostor. Iznenadit ćete se koliko je to jednostavno učiniti. Tehnologija EasyLift Assist pomaže nam pri sklapanju.

BRZINA 0-19 KM/H
NAMJENA UPOTREBE KUĆNA
ZASLON 5″ U BOJI
PROGRAMI VJEŽBANJA RAZLIČITI PROGRAMI VJEŽBANJA
SNAGA MOTORA 3 KS
NAGIB 0 % – 12 %
PODEŠAVANJE NAGIBA MOTORNA
DIMENZIJE POVRŠINE ZA TRČANJE 51 X 140 CM
MJERENJE OTKUCAJA SRCA POJAS ZA PULS ( NIJE U KOMPLETU)
NOSIVOST SPRAVE 135 KG

Povezani proizvodi

-10%

CTM SENZE LADY

Uštedite 270,00 !
Od: 2.430,00 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2.375,99 

Mihalec trgovina d.o.o. 2023 © Sva prava zadržana.