Traka za trčanje NordicTrack X32i - incline trainer

Traka za trčanje NordicTrack X32i – incline trainer

5.096,42 

Broj obroka (informativni):

5.096,42 
Moguće platiti na rate
Pošalji upit
SKU: HR-NTL39221-INT

Dostupnost

Poslovnica Čakovec

Poslovnica Prelog

Web shop

Traka za trčanje NordicTrack X32i je novost na tržištu traka za trčanje. NordicTrack X32i nudi vam mogućnost nagiba do 40%, što vam omogućava puno veću potrošnju kalorija nego kod klasičnih traka za trčanje.

Traka za trčanje NordicTrack X32i je proizvod poznatog svjetskog proizvođača fitness opreme za kućnu upotrebu NordicTrack. NordicTrack je dio grupacije Icon Health & Fitness group sa sjedištem u Americi.

Traka za trčanje ima veliku površinu za trčanje 165 x 55 cm i snažan motor od 4,25 KS. Programe vježbanja i sve povratne informacije možete koristiti i pratiti na velikom 32“ touch-screen ekranu.

Pomoću nagiba od 40% vaše kalorije će se trošiti i 5 puta brže nego inače. Traka također nudi i spust od -6%. Traka ima brze tipke pomoću kojih lako promijenite nagib, možete birati i različite programe vježbanja.

Tijekom vježbanja možete slušati vašu omiljenu glazbu jer traka ima integrirane zvučnike. Za veću udobnost tijekom vježbanja tu su i integrirani ventilatori.

Traka za trčanje sadrži 50 različitih programa vježbanja. Programi za vježbanje napravljeni su u suradnji s profesionalnim trenerima. Računalo na traci za trčanje ima pripremljenu iFit programsku opremu, koja vam omogućava još više programa i zabave tijekom vježbanja u vašem domu.

Kompatibilnost s iPod i ostalim mp3 prijemnicima: na traku za trčanje možete lako priključiti vaš iPod ili neki drugi mp3 prijemnik i tijekom vježbanja uživati u omiljenoj glazbi.

Otkucaje vašeg srca (puls) možete lako izmjeriti pomoću senzora na rukohvatu ili pojasa za prsa HRM koji se dobije zajedno u paketu s trakom za trčanje.

Povezani proizvodi

-10%

CTM SENZE LADY

Uštedite 270,00 !
Od: 2.430,00 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2.375,99 

Mihalec trgovina d.o.o. 2024 © Sva prava zadržana.