Traka za trčanje TOORX RACER

Traka za trčanje TOORX RACER

881,00 

Broj obroka (informativni):

881,00 
Moguće platiti na rate
Pošalji upit
SKU: HR-RACER

Dostupnost

Poslovnica Čakovec

Poslovnica Prelog

Web shop

Motorna traka za trčanje Toorx Racer je kvalitetna i pouzdana traka za trčanje poznatog svjetskog proizvođača Toorx. Velika maksimalna brzina (do 16km/h), snažni motor i automatsko prilagođavanje nagiba intenzivirat će vaše trčanje, a s njim i vaš kardio trening. Kad god želite i bez obzira kakvo je vrijeme vani, možete trčati u udobnosti vlastitog doma.

S trčanjem ili brzim hodanjem smanjiti ćete višak masnih naslaga i kilograma te postići ćete vrhunsku tjelesnu formu. Ostvarite svoje fitness tijelo iz snova, poboljšajte kondiciju te postanite zdraviji uz ovu traku za trčanje.

Ova traka za trčanje je opremljena modernim računalom s osvijetljenim LCD zaslonom i snažnim motorom snage 2,0 HP. Računalo je super jednostavno za korištenje, što znači da možete početi s radom odmah. Na računalu možete pratiti podatke kao što su: brzina, prijeđena udaljenost, vrijeme, otkucaje srca, potrošnja kalorija i trenutni program vježbanja.

Računalo nudi 18 programa treninga – koji se protežu od programa za početnike do naprednog intenzivnog treninga za iskusne trkače. Tri srčana programa (HRC) omogućuju vam da postavite maksimalan broj otkucaja srca kako bi još bolje upravljali vašim vježbanjem.

Brzi gumbi na ručkama (rukohvatu) omogućuju jednostavno i praktično rukovanje računalom tijekom trčanja. Možete prilagoditi brzinu i nagib putem računala ili gumbiju na ručkama – jako jednostavno i praktično! Možete simulirati planinski teren s nagibima do 12% što vam omogućuje da trenirate još jače i intenzivnije.

Traka za trčanje Toorx Racer sadrži držač za tablet ili mobitel kako bi mogli slušati omiljenu glazbu ili gledati video sadržaj tijekom vježbanja. Samim time, vaše vježbanje će biti ugodnije i duže će trajati.

Čvrsta i robusna konstrukcija koja nudi maksimalnu nosivost do 110 kg, velikim tepihom za trčanje dimenzija 132 × 43 cm omogućuje maksimalnu udobnost tijekom vježbanja.

Traka za trčanje Toorx Racer može se spremiti brzo i jednostavno. Kompaktne dimenzije, praktični integrirani transportni kotačići i praktični sklopivi mehanizam znače da vašu traku za trčanje možete spremiti nakon vježbanja gdje god želite

Povezani proizvodi

-10%

CTM TOMMY

Uštedite 25,00 !
Od: 225,00 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 208,00 

Mihalec trgovina d.o.o. 2023 © Sva prava zadržana.