Biciklom na posao – donosimo nekoliko prijedloga za vaše novo prijevozno sredstvo

Vrijeme je sve toplije, dani su sve duži, a vremenskih neprilika sve je manje. Zvuči kao idealno vrijeme da se vožnja busom ili automobilom do posla zamijeni biciklom. Odabrali smo četiri bicikla iz naše ponude koji će vas potaknuti na zdrav, ekonomičan i ekološki prihvatljiv način života!

CTM SANDRA – za užitak u gradskoj vožnji

CTM Sandra gradski je bicikl koji će vam na ravnom gradskom terenu pružati odličan osjećaj udobnosti i sigurnosti zbog svoje pozicije. Sa veličinom kotača od 24” i „single-speed“ sistemom, vožnja gradom predstavljati će pravi užitak. CTM Sandra sa cijenom od 2.049,00 kn, savršena je opcija za one koji su u potrazi za gradskim biciklom koji ne probija budžet, a nudi optimalan odnos cijene i kvalitete.
CTM Sandra Gradski bicikl Crvene boje

KREIDLER RT4K HE – udobnost prije svega

Njemački brend Kreidler posljednjih se godina okrenuo prvenstveno gradskim (i električnim) biciklima. Upravo je to rezultiralo biciklima visoke kvalitete s naglaskom na udobnost. Dokaz je tome i model RT4K HE, koji se može pohvaliti dinamičnim i atraktivnim izgledom, kao i fantastičnim komponentama. Ovaj će vas bicikl oduševiti pri odlasku na posao, ali ni ništa manje na izletima za vikend. Zahvaljujući Shimano mjenjaču sa 24 brzine, možete se opustiti i na valovitom terenu, dok će se Suntour vilica i udobno sjedalo pobrinuti da ublaže vožnju neravnim terenom. Kreidlerov model oduševiti će sve koji su u potrazi za svestranim biciklom koji dolazi spreman i opremljen za avanturu.
Gradski bicikl Kreidler RT 4K

TREK FX3 EQ – svestran sa stilom

Trek se pobrinuo da ste po izlasku iz trgovine spremni krenuti, posvuda. FX3 namijenjen je svima koji se ne žele ograničiti isključivo gradskim ili cestovnim biciklom, već žele ostati fleksibilni kad je riječ o terenu. Atraktivnog je dizajna, opremljen Shimano grupom, blatobranima, svjetlima, tubeless ready gumama i stražnjim nosačem tereta. S ovim biciklom spremni ste za putovanja, odlaske na posao, trgovinu… Brzina, udobnost i provjerena kvaliteta najbolje opisuju ovaj svestran bicikl koji će ispuniti sva vaša očekivanja.
Trekking Bicikl Trek FX3 EQ sivo crne boje

KROSS TRANS 3.0 – kvaliteta po odličnoj cijeni

Još jedan svestrani model trekking bicikla, po vrlo pristupačnoj cijeni obzirom na ono što nudi. Geometrija koja ju je Kross posebno prilagodio ovom modelu omogućava maksimalnu udobnost i kod odlaska na posao, ali i kod vožnja terenom. Okvir bicikla izrađen je od aluminija kako bi bio izdržljiv, ali i pružio čvrstoću koja je trekking biciklima potrebna. Dodatan plus je zaštita koja se nalazi na okviru, a otežava oštećenja i ogrebotine kako bi bicikl što duže zadržao svoj sjaj. Shimano mjenjači i kočnice u kombinaciji sa Suntour vilicom pružiti će vam sigurnost i omogućiti da se s punim povjerenjem posvetite terenu ispred sebe i uživanju koje vas čeka.
Trekking Bicikl Kross Trans 3.0 Crne boje

Bez obzira za koji se model odlučite, s biciklima pogriješiti ne možete. Vožnja s posla biti će prava nagrada na kraju dana, koju svi zaslužuju! Ne zaboravite na dodatke poput lokota za bicikl, rezervnih zračnica i alata kako bi bezbrižno mogli krenuti u svaku avanturu.

Mihalec trgovina d.o.o. 2023 © Sva prava zadržana.