Lapierre Bicikli – Novi Brend u Ponudi – Bicikli

Kao trgovina koja svojim kupcima nastoji pružiti najbolji omjer cijene i kvalitete, konstantno uvodimo novitete u našu ponudu. Posljednji takav novitet je novi brend u našoj ponudi – Lapierre! Francuski brend koji zadnjih godina možemo vidjeti i na postoljima u svjetskom MTB kupu. Jedan od najpoznatijih biciklista koji vozi upravo na ovom biciklu je Sebastian Fini. Lapierre je osnovan davne 1946. godine, a do danas su se razvili u jedan od najpoznatijih proizvođača bicikala na svijetu. Sa više od 70 godina iskustva, Lapierre bicikli nude kvalitetu, performanse i stil za sve vrste biciklista, bilo da ste početnik ili profesionalni vozač. Danas, Lapierre bicikli sinonim su za inovaciju i izuzetne performanse, prisutni na svim kontinentima i u brojnim biciklističkim disciplinama.

Što sve možete pronaći od Lapierre bicikala? Izdvajamo nekoliko modela u nastavku!

Električni bicikli

Električni bicikli otvaraju vam nove mogućnosti. Idite dalje, duže i brže zahvaljujući motoru i bateriji koji vam pomažu u svakom okretaju pedala. Ebicikli napravili su pravu revoluciju u svijetu biciklizma, a tom trendu na vrijeme se priključio i Lapierre. U njihovoj ponudi nalaze se električni bicikli za sve namjene – od brdskih, gradskih i trekking do full suspension bicikala!

Prvi model kojeg izdvajamo je Lapierre E-Sharper 3.2 koji je spoj trekking i gravel bicikla. Idealan za putovanja, ali i “commute” odnosno vožnju do posla. Iako ne dolazi uz bateriju, njegov motor pomaže u okretaju pedala, a kvalitetna Shimano Deore oprema upotpuniti će savršeno iskustvo koje Lapierre nudi. Uz dodatne nosače tereta, torbe i bisage, dobivate pravi trekking bicikl spreman za putovanje!

Električni bicikl lapierre e-sharper 3.2Pronađi Lapierre E-Sharper 3.2 OVDJE po cijeni od 2.999,00€!

Drugi električni bicikl koji izdvajamo je Lapierre E-Explorere 5.5. High. Iako službeno spada u trekking kategoriju, zahvaljujući vilici, širim gumama i udobnoj geometriji, ne trebate se bojati brdskog terena, ali ni gradskih prometnica! “Preskakanje” neravnina u gradu ne predstavlja mu problem, a SR Suntour vilica od 80mm hoda upijati će neravnine na makadamskim i šumskim putevima.

Vrhunska Bosch oprema – PowerTube 500Wh baterija i Performance Line motor omogućiti će vam još duže “izbivanje” i brže kretanje! Ovaj električni bicikl nudi savršen omjer cijene i kvalitete – pronađi ga OVDJE.

Brdski bicikli 

Ono u čemu se Lapierre posebno ističe jesu upravo brdski bicikli koji su svoju primjenu pronašli i u samom svjetskom vrhu. Njihovi MTB bicikli namijenjeni su utrkivanju, ali i uživanju na stazi. Lako ćete ih prepoznati po karakterističnom dizajnu, a nećete se razočarati ni sa komponentama!

Lapierre ProRace CF 5.9  vrhunski je brdski bicikl koji dolazi opremljen iznimno kvalitetnom opremom. Istaknuti ćemo Sram SX Eagle mjenjač i pogon (32T) 1×12, kao i karbonski okvir. Uz to, tu su i Maxxis Rekon Race gume i Sram Level kočnice. Nema sumnje da ćete uz ovaj brdski bicikl letjeti po stazama.

Bicikl možete pronaći OVDJE!

Brdski bicikl Lapierre Prorace CF 5.9.

Ako tražite bicikl koji je spremniji za još zahtjevnije pothvate, Lapierre Prorace CF 7.9 vrijedan je vaše pažnje. Najveća razlika u odnosu na prošli model je u vilici – Fox 32 Float 100mm boost. Uz to, tu su i Sram GX Eagle prijenos i pogon, ali i DT-Swiss X1900 Spline obruči! Bicikl čije komponente govore najviše o kvaliteti koju možete očekivati od njega. Pronađite ga OVDJE!

Lapierre Prorace CF 7.9

Lapierre cestovni bicikli

I u ovoj kategoriji Lapierre ima svoje jake adute. Cestovni bicikl koji možete pronaći u našoj ponudi je Aircode DRS 5.0 u veličini okvira 46cm. Aircode je karbonski cestovni bicikl dizajniran za brze vožnje, utrke i avanture. Čist i elegantan dizajn sa još više aerodinamike nego u prethodnom modelu zahvaljujući nadograđenoj geometriji.

Komponente? Kao i kod svih Lapierre modela, koriste se samo kvalitetni dijelovi koji osiguravaju dugi vijek trajanja. Iznimno lagani karbonski okvir i vilica, Shimano 105 grupa (SMRT70 Shimano kočnice), Schwalbe One Raceguard gume, karbonski volan i cijev sjedala – jednom riječju “race ready” bicikl!

Bicikl možete pronaći OVDJE, po cijeni od 3.799€!

Lapierre cestovni bicikl Aircode DRS 5.0

 

Lapierre bicikli zasigurno zaslužuju vašu pažnju zbog svoje kvalitetne izrade i vrhunskih komponenti. Istražite cijelu Lapierre ponudu OVDJE i upustite se u avanturu sa novim modelima Lapierre bicikala! Bez obzira tražiš li cestovni, električni ili brdski bicikl, sigurni smo da će ovaj francuski brend imati model za vas! Ukoliko trebate pomoć oko izbora modela, naš tim stoji vam na raspolaganju!

Mihalec trgovina d.o.o. 2023 © Sva prava zadržana.