Cestovni bicikli za savršenu ljetnu sezonu

Cestovni bicikli su jedni od najčešćih odabira kod velikog broja biciklista, posebice kod onih koji svoje biciklističke avanture tek započinju. Danas je tržište cestovnih bicikala izuzetno bogato različitim modelima, različitog cjenovnog ranga i opreme koju nude, pa je i odluka o kupnji puno teža. Kako bi smo vam olakšali odabir, a osigurali zadovoljstvo svojim novim “ljubimcem” na dva kotača, odabrali smo tri cestovna bicikla iz naše ponude koji će vas oduševiti!

1. Kross Vento 2.0

Kross Vento 2.0 cestovni je model bicikla koji će biti odličan uvod u cestovni biciklizam. Ovaj svestrani bicikl udovoljiti će zahtjevima biciklista na svakoj cestovnoj vožnji, ali neće razočarati ni na utrkama. Izuzetno lagan aluminijski okvir u kombinaciji sa Shimano Claris 2000 grupom i Tektro R315 kočnicama čine ovaj model odličnim odabirom za sve koji traže savršen omjer cijene i kvalitete. Kross Vento 2.0 savršena je opcija za sve one koji se žele osjetiti čari cestovnog biciklizma.

Cijena: 7.199,00 kn


Kross Vento 2.0

2. Corratec Corones Expert Disc

Za sve koji se žele upustiti u “ozbiljniji” dio cestovnog biciklizma, ili pak podići treninge na još višu razinu, ovo je definitivno bicikl za to. Corratecov model Corones Expert Disc opremljen je Shimano 105 grupom, a u kombinaciji sa atraktivnim dizajnom, ovaj je bicikl prava prilika za sve. Uz Shimano 105 disk kočnice možete se pouzdati u performanse svog bicikla u svakom trenutku. Ugrabite popust od 10% na ovaj vrhunski cestovni bicikl i uživajte u svakom kilometru!

Cijena: 13.499,99 knCorratec Corrones Expert Disc bicikl

3. Corratec CCT Team Pro Disc

Da Corratec radi odličan posao u proizvodnji vrhunskih cestovnih bicikala dokazuje i model CCT Team Pro Disc. Geometrija posebno dizajnirana za dugačke vožnje osigurati će vam udobnost i na najdužim avanturama. Mavic kotači, Shimano Ultegra oprema, Pro Control Carbon vilica i disk kočnice samo su neke od komponenata koje čine ovaj model pravom prilikom. Uz atraktivan dizajn, ovaj će bicikl izmamiti poglede svih biciklista, a vama omogućiti jedinstveno iskustvo vožnje.

Cijena: 22.499,99 kn 

CCT Team Pro Disc bicikl

Bez obzira na koji se model odlučili, uživanje je zagarantirano. Cestovni je biciklizam jedan od najpopularnijih “pojavnih oblika” biciklizma, a u čari koje donosi uvjeriti ćete se brzo i vi sami. Ne zaboravite na sigurnost, hidrataciju i dodatnu opremu kako bi treninzi i vožnje prošli u najboljem redu.

NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.