CTM Bicikli – Savršen izbor za aktivno ljeto

CTM bicikli relativno su novi na našem tržištu, ali su brzo postali prepoznati od biciklista zbog kvalitete i prije svega, pristupačne cijene. U ovom ćemo se blogu baviti upravo njima, CTM biciklima po različitim kategorijama. Sa preko 25 godina iskustva u industriji proizvodnje bicikala, iz CTM-a se mogu pohvaliti brojnim modelima i svojom posvećenosti kvaliteti izrade. Konstantna testiranja dovela su do brojnih noviteta, što je posebno vidljivo u CTM modelima za 2023. godinu. Cijelu ponudu ovih bicikala možete pronaći na našem Web Shopu!

Dječji bicikli

Za sretno i aktivno djetinjstvo, bicikli imaju veliku ulogu. Svi pamte svoj prvi bicikl na kojem su savladali osnove vožnje, zato bicikli imaju posebno mjesto u odrastanju. Osim što djecu potiču na aktivnost i boravak na otvorenom, zdrav su i zabavan način provođenja slobodnog vremena! Iz CTM-a su svjesni značaja dječjih bicikala, pa se mogu pronaći bicikli za sve uzraste. Izbor odgovarajuće veličine bicikla uvijek je važan, stoga CTM dječji bicikli dolaze u različitim veličinama. Naravno, tu su i oni za savladavanje prvih okretaja pedala, sa pomoćnim kotačima u različitim bojama.

Dječji bicikl CTM Maggie 1.0 bijelo roze boje sa 20'' kotačimaDječji bicikl CTM Scooby 1.0 zeleno crne boje sa 20'' kotačima

 

CTM Scooby i Maggie dolaze sa 20” kotačima što ih čini idealnima za djecu između 115 i 135 cm visine. Opremljeni su blatobranima, kočnicama i štitnikom lanca za maksimalnu sigurnost.

Za nešto starije uzraste predlažemo CTM Berry 2.0 odnosno Mony modele sa 24” kotačima. Novi modeli dječjih bicikala namijenjeni su za visinu od 125 do 145 cm, a dolaze uz Shimano mjenjače, V-brake kočnice i okvir prilagođen lakšem silaženju s bicikla.

Dječji bicikl CTM Berry 2.0 plave boje Dječji bicikl CTM-Mony

Cijelu ponudu dječjih bicikala pronađi ovdje!

Gradski bicikli

Ova vrsta bicikala često se povezuje uz obavljanje obaveza po gradu na praktičniji način, no gradski su bicikli puno više od toga. Iako su u početku oni služili samo za vožnje gradom, danas oni mogu puno više od toga. Činjenica je da ćete doći na posao brže, napraviti dobru stvar za svoje zdravlje i okoliš, ali i biti sretniji ako odlučite krenuti biciklom na posao! S ekonomskog gledišta, bicikli su povoljnija opcija od javnog prijevoza, ali i automobila. Što vam CTM gradski bicikli pružaju? Kvalitetu po pristupačnoj cijeni i dugi vijek trajanja, upravo to krasi CTM Summer i Fiore modele.

Gradski bicikl CTM Summer 26 zelene boje sa smeđom košarom Gradski bicikl CTM Fiore sa 28'' kotačima u rozoj boji sa smeđom pletenom košarom na volanu

Iznimno udobni bicikli zahvaljujući geometriji koja je posvećena pravilnom držanju koje eliminira bolove u leđima. Za udobnost se brine i CTM lady comfort sjedalo sa suspenzijom koja umanjuje udarce neravnina na cesti. Bicikli dolaze opremljeni sa svime što je potrebno za gradske vožnje – blatobrani, svjetla, štitnik lanca, stražnji nosač tereta i košara!

CTM Rita i Olivia odličan su odabir za gradske prometnice i pružiti će vam odličan omjer cijene i kvalitete. Također dolaze uz sve važnije komponente za gradske vožnje – blatobrane, svjetla, nogice, nosače tereta..

Gradski bicikl cTM Rita 2.0 bijele boje Gradski bicikl CTM olivia 1.0 sive boje

Cijelu ponudu gradskih bicikala pronađi ovdje!

Cross bicikli

Za svestrane avanturiste ova kategorija je najinteresantnija. Ako se često krećete različitim terenom, od makadamskih ili šumskih puteva do gradskih prometnica ili drugih cesta, cross bicikli dobra su opcija za vas. CTM cross bicikli dolaze u različitim veličinama, sa posebno prilagođenom geometrijom za različite terene. Takvi su i novi modeli CTM Jessie i Tranz 1.0 – cross bicikli koji dolaze uz Suntour M3010 vilicu koja će upijati neravnine terena, Shimano mjenjače za pouzdano i točno mijenjanje brzina i V-brake kočnice. Cross bicikli cjenovno su pristupačniji od cestovnih ili brdskih bicikala, a ne ograničavaju vas za jedan teren.

CTM Jessie cross bicikl bijele boje CTM Tranz 1.0 cross bicikl zelene boje

Za one željne dužih avantura zahtjevnijim terenom, biti će potrebne i bolje komponente, a to mogu pronaći u Maxima 2.0 i Stark 3.0 modelima. CTM Maxima 2.0 ženski je cross bicikl opremljen Suntour Nex vilicom, Shimano opremom i disk kočnicama, a tu je i aluminijski okvir sa geometrijom posebno prilagođenom ženama. CTM Stark 3.0 također dolazi uz aluminijski okvir, no jačim komponentama, posebno treba istaknuti Shimano Deore prednje i stražnje mjenjače, kao i disk kočnice.

CTM Maxima Cross bicikl crvene boje za žene CTM Stark 3.0 cross bicikl crne boje

Cijelu ponudu cross bicikala pronađi ovdje!

MTB/Brdski bicikli

Ova kategorija bicikala jedna je od najpopularnijih upravo zbog svestranosti bicikala. I dok sa npr. cestovnim biciklima ne možete (ne preporučuje se) uživati u spuštanjima šumskim stazama i putevima, s MTB biciklima možete voziti i po takvom terenu, ali i po cesti (iako ćete biti znatno sporiji u odnosu na cestovne bicikle).

CTM brdski bicikli dolaze opremljeni kvalitetnim i provjerenim komponentama poput Shimano ili Sram opreme, a po pristupačnijim cijenama u odnosu na poznatije brendove na tržištu. Primjer tome su i dva “ulazna” modela MTB bicikala, CTM Rein 2.0 i Charisma 2.0 – oba modela dolaze sa 29” kotačima. Charisma bicikli ženski su brdski bicikli čija je geometrija posebno prilagođena ženama, za maksimalnu udobnost i uživanje na biciklu. Charisma 2.0 dolazi sa Suntour vilicom od 100mm hoda, Shimano mjenjačima, disk kočnicama i aluminijskom ramom. Za sve koji se upuštaju u brdski biciklizam, Charisma modeli odličan su izbor! “Muška” verzija Charisme je CTM Rein 2.0 29” modelu koji dolazi uz slične komponente, a također će vam pokazati čari brdskog biciklizma!

MTB brdski bicikl CTM Charisma 2 za ženeMTB Brdski bicikl CTM rein 2.0 29

 

Za one naprednije bicikliste i one željne istraživanja još težih terena, ali i bržih vožnja, CTM preporučuje dva nova modela – CTM Rascal 2.0 29” i Charisma 5.0 27,5”. Novi Rascal 2.0 prava je definicija “race-ready” bicikla. Dolazi opremljen Rock Shox Judy Silver vilicom 100mm boost, Sram SX/NX Eagle mjenjačem, Shimano MT410 kočnicama i laganom aluminijskom ramom. Bicikl ovakvih komponenata neće vas razočarati, bez obzira radi li se o spustu, usponu ili jurnjavi valovitim terenom. “Designed for women” najbolje opisuje Charisma 5.0 model koji se, osim udobne geometrije, može pohvaliti i komponentama poput Shimano Deore mjenjača (1×11), Suntour 120mm vilicom i disk kočnicama.

Cijelu ponudu brdskih bicikala pronađi ovdje!

Brdski bicikl CTM Charisma 5.0 dizajniran za žene sa 27,5'' kotačima CTM Rascal 2.0 brdski bicikl tamno sive boje

Električni Bicikli | EBIKE

Sve veću popularnost na tržištu dobivaju upravo električni bicikli, a nekoliko je razloga za to. Zahvaljujući motoru, olakšavaju vožnju i po najtežem terenu. Brži odlazak na posao bez čekanja u gužvama velika je prednost električnih bicikala, a tu je i komponenta zdravlja! Osim što brinete o okolišu, smanjujete gužve i radite na svom zdravlju, garantirano ćete se i zabaviti usput!

CTM električni bicikli dolaze u različitim modelima ovisno o namjeni, a kada je riječ o električnim gradskim biciklima, CTM Eterra pravi je izbor. Jedan od najpovoljnijih električnih bicikala na tržištu, pružaju odličnu vrijednost za novac. Dolaze u dva modela, sa 26” i 28” kotačima, opremljenima Bafang motorom i Panasonic baterijom dometa do 120 km.

Električni gradski bicikl CTM Eterra 28 crvene boje Električni bicikl CTM eterra 26 crne boje

Za one željne nešto zahtjevnijih terena i zabavnijih vožnji, preporučujemo nove CTM Wire modele. Uz Bafang motore i baterijom od 670Wh, zabava će trajati duže, a vi se možete bezbrižno prepustiti uživanju na svakom terenu. Suntour suspenzija od 120mm boost i Shimano Deore mjenjači krase novi CTM Wire plavo crni model, dok Wire Expert dolazi sa Rock Shox Judy Silver 120mm boost vilicom i također Deore opremom.

Istraži cijelu ponudu električnih bicikala ovdje! 

Električni bicikl CTM Wire plavo crne boje Električni bicikl CTM Wire Expert sivo crne boje

Beciklin 2023© All right reserved.