Električni Bicikli Corratec – Prilika za uštedu do 35%

Ako još niste sjeli na električni bicikl, možda će vas ovaj tekst potaknuti da barem jednom probate to iskustvo! Iako na prvu izgleda kao običan bicikl, električni bicikli (e-bike) donijeli su pravu revoluciju u svijet biciklizma. Napredna tehnologija motora ugrađenog najčešće u okvir bicikla, pomaže biciklistima pri usponima i ravnim dijelovima. U našoj ponudi električnih bicikala ističu se Corratec ebike modeli – opremljeni kvalitetnim komponentama, prekrasnim dizajnom i udobnom geometrijom. Zašto su e-bicikli općenito popularni u svijetu i koje vam Corratec modele predlažemo, saznajte u nastavku!

Manje napora uz električne bicikle

Električni bicikli donose vam brojne prednosti, a jedna od njih je kretanje bez velikih napora. Bez obzira radi li se o vožnji gradom ili brdskim terenom, motor vam je uvijek na raspolaganju. Samim time, vožnja do posla proći će brzo i bez znojenja što je za većinu razlog zašto ne idu na posao biciklom. Izbjegavate gužve u prometu, krećete se brzo gotovo kao i automobil u gradu (ponekad i brže), a sve to uz lagano okretanje pedala. Štedite novac, energiju i vrijeme, a uz to mislite i na okoliš – razmislite! 🙂

Prednosti električnih bicikala na zdravlje

Iako je napor koji ulažete manji, još uvijek ste na biciklu, trošite kalorije, udišete svježi zrak i radite na kondiciji. Još uvijek morate okretati pedale kako bi vam bicikl asistirao (kod većine ebicikala), što je odlična tjelovježba niskog intenziteta. Radite na ravnoteži, koordinaciji i izdržljivosti – sve bitne stavke zdravog života! Uz to, električni bicikli posebno su pogodni za osobe koje imaju problema sa zglobovima i kostima, zbog niskog intenziteta. Vožnja bicikla pomoći će vam u kvalitetnijem spavanju, smanjenju stresa i biti pravi “mood boost”!

Potakni ekološku promjenu uz Ebike

Bicikli općenito, a onda i ebicikli odlična su alternativa automobilima iz više razloga, a posebno s ekološkog aspekta. Manje zagađenje okoliša nešto je što danas svima mora biti u svijesti, a upravo se biciklima može potaknuti znatna promjena. Bicikli ne zahtijevaju gorivo, ne morate ih registrirati, voziti na tehnički pregled, plaćati parking i sl. – štedite novac, a emitirate manje CO2 u odnosu na automobile! Sa više bicikala na cestama, potreba za proizvodnjom automobila se smanjuje, samim time smanjujemo štetne plinove u atmosferi i radimo na očuvanju prekrasnog planeta! Budi i ti dio promjene – kreni #BiciklomNaPosao!

Možemo zaključiti kako su električni bicikli odlična opcija za sve koji žele učinkovit, zdrav, brz i isplativ način prijevoza, ali i zabave! Jer vjerujte nam, zabavni su. Ako niste sigurni koji model je za vas, pogledajte Corratec modele u nastavku i uštedite 35% za jednokratna plaćanja putem našem Web Shopa ili u poslovnicama Čakovec i Prelog!

 

CORRATEC E-POWER X-VERT RACE

Ovaj prekrasan novi model koji spada u kategoriju MTB Hardtail električnog bicikla, opremljen je zaista vrhunskim komponentama. Za početak treba istaknuti Bosch Performance CX Cruise motor, koji spada u jedne od najkvalitetnijih motora na tržištu električnih bicikala. Bosch konstantno radi na unaprjeđivanju motora i baterija, stoga možete biti sigurni da dobivate maksimalnu vrijednost za vaš novac! Osim motora, XVert Race opremljen je i Bosch baterijom i to Power Tube 625 Wh koja će vas, ovisno o terenu i brzini, kao i modu rada, služiti i preko 150 kilometara!

Iako se na električnim biciklima pretežno gledaju komponente poput motora i baterije, važne su i standardni dijelovi – mjenjači, vilica… Ni tu vas Corratec neće razočarati jer je Sram SX Eagle s 1×12 prijenosom idealna opcija za različite terene. Tektro disk kočnice zaustavljati će vas bez obzira na vremenske uvjete, a tu su i kvalitetne gume – Schwalbe Smart Sam! Možemo se složiti kako je ovaj bicikl opremljen visoko kvalitetnim komponentama i spreman za svaki teren koji pred njega stavite.

Bicikl dolazi u dva modela – muškom i ženskom sa razlikom u geometriji okvira bicikla. Gent model (muški) možete pronaći na OVDJE, dok tzv. Trapez model možete pronaći OVDJE. Svaki bicikl ima pripadajući Youtube video kako bi ga vidjeli izbliza!:)

Električni bicikl Corratec E-power X-Vert race Trapez plave boje

CORRATEC E-POWER MTC ELITE 12S SE3.0 SPORT

Za svestrane bicikliste, one koji vole brdske terene ali bicikl im služi i za svakodnevne vožnje, predlažemo MTC Elite 12s model. Corratec se i ovdje pobrinuo ne samo za komponente, već i za prekrasan dizajn. Nema sumnje da ćete na ovom biciklu sa stilom ići i na posao, ali i u planine! Svi Corratec bicikli dolaze uz Bosch komponente, tako i MTC modeli. Kao i prethodni model, ovdje ponovno imamo snažan motor CX Cruise BES3, ali je ovaj bicikl zato opremljen jačom baterijom. Bosch Power Tube 750 biti će i više nego dovoljna za svakodnevne obaveze, duže vožnje i avanture. Opustite se bez straha od prazne baterije i uživajte pri svakom okretaju pedala! Uz Bosch Intuvia 100 zaslon, lakše ćete pratiti potrošnju baterije, brzinu i druge važne podatke.

Sram SX Eagle komponente i ovdje su prisutne, sa 1×12 prijenosom, uz Sram pogon, kazetu i lanac. Potpuni paket za maksimalno prepuštanje užitku vožnje bicikla. Osim ovih vrhunskih komponenti, Corratec ovdje ide korak dalje. Bicikl dolazi opremljen blatobranima, stražnjim nosačem tereta, nogicom, štitnikom lanca, ali i svjetlima. Zaista sve što vam treba za duže vožnje, bez dodatnih ulaganja u glavne dijelove bicikla.

I ovaj model dolazi u muško/ženskoj varijanti sa razlikom u geometriji. Zaista maksimalna vrijednost za novac uz 35% uštede za jednokratna plaćanja na električne bicikle Corratec. Sport (ženski) model potražite OVDJE, dok Gent (muški) model potražite OVDJE.

Elektirčni bicikl Corratec Epower MTC Elite 12s SE 3.0 sport bicikl sa Bosch motorom i baterijom smeđe boje

CORRATEC E-POWER MTC 12S SPORT

Model vrlo sličan gore navedenom MTC modelu je i ovaj 12S sport koji dolazi u bijeloj boji, a namijenjen je također za svestrane. Zahvaljujući Bosch i SRAM komponentama, kao i dodatnim dijelovima koji dolaze uz bicikl poput blatobrana, svjetla i nosača tereta, ovaj će bicikl odgovarati i u gradu, ali i na terenu. Razlika u odnosu na prethodni model je isključivo u bateriji, Bosch Power Tube 625 Wh!  29” kotači, SR Suntour vilica od 80mm hoda i besprijekoran dizajn sa njemačkom kvalitetom izrade – savršena kombinacija za sve ljubitelje biciklizma!
Električni bicikl Corratec Epower MTC 12s sport bijele boje namijenjen za brdske vožnje kao i vožnje bicikla gradskim prometnicama

Cijelu ponudu električnih bicikala pronađite OVDJE – iskoristi akcijsku ponudu do 35% popusta na odabrane modele za gotovinska plaćanja! Osim Corratec modela, u ponudi su i cjenovno povoljniji CTM električni bicikli, kao i MS Energy. Posjetite naše poslovnice u Čakovcu ili Prelogu i isprobajte ove vrhunske bicikle. Čekamo vas!

Mihalec trgovina d.o.o. 2023 © Sva prava zadržana.