Što pokloniti biciklistima? Vodič za savršen božićni poklon

Vrijeme je darivanja i iznenađenja, a kada je riječ o savršenom božićnom poklonu, biciklisti su poprilično jednostavni! Čak i ako se ne razumijete u biciklizam i ne znate što pokloniti ljubitelju vožnje na dva kotača, ne brinite, ovaj će vam vodič pomoći u tome! Od najmanjih sitnica do onih značajnijih poklona – pročitajte do kraja i odaberite vaš savršen poklon. Kako bi smo prilagodili poklon prema budžetu, krećemo sa najpovoljnijim poklonima!

Pokloni do 50 kn

Iako na prvi pogled izgledaju kao sitnice, ovi će pokloni biti od velike koristi za sve bicikliste.

 • Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, pa će već i bljeskalice biti odličan dodatak na svakoj vožnji, a cijene im se kreću već od 35,00 kn.
 • Zvona i trube također mogu povećati sigurnost, posebno u vožnji gradom. Cjenovno iznimno prihvatljivi, a također vrlo korisni, što je u biciklizmu uvijek važno.
 • Bidoni su dio opreme bez kojeg se ne kreće na vožnju, bez obzira o vremenskim uvjetima. Cijene kreću već od 35,00 kn, a dolaze u raznim veličinama i bojama.
 • Zračnice su još jedna stvar bez koje se rijetko kreće na vožnju. Bušena su česta, pa je zračnicu ili set za krpanje uvijek potrebno imati pri ruci. Još jedan odličan poklon svakom biciklistu koji će, prije ili kasnije, zatrebati!

Božićni pokloni za bicikliste

Pokloni do 150 kn

U ovom se cjenovnom rangu mogu pronaći neki iznimno korisni pokloni koji će svakom biciklistu biti od pomoći.

 • Kvalitetni gripovi mogu napraviti ogromnu razliku u vožnji. Ne samo da će utjecati na sigurnost vozača, već će mu pružiti i puno udobnije iskustvo u vožnji.
 • Čarape su, osim svoje osnovne funkcije, važan “modni dodatak” za bicikliste. Sa prekrasnim parom čarapa nikada nećete pogriješiti!
 • Lokoti će osigurati ono najvrijednije za bicikliste. I dok se cijene kreću već od 40,00 kn na više, preporučamo izdvojiti još koju kunu više kako bi ljubimac na dva kotača bio što sigurniji!
 • Sredstva za čišćenje i održavanje bicikla bez sumnje su potrebni svakom biciklistu. Ne samo da će bicikl biti čist, već će se i “životni vijek” njegovih dijelova znatno produžiti.

Božićni pokloni za bicikliste Trgovina Beciklin

Pokloni do 400 kn

 • Set svjetla za bicikl ne samo da će povećati sigurnost kao bljeskalice, već će pružiti mogućnost treniranja za vrijeme noćnih sati. Za kvalitetne i brze treninge, neophodno je i kvalitetno svjetlo. Punjenje preko USB kabla, više načina rada i jednostavno postavljanje. Savršen poklon za sve bicikliste!
 • Rukavice su jedan od onih komada odjeće bez kojih rijetki biciklisti kreću na vožnju. U ove hladnije mjesece, kvalitetne zimske rukavice čine veliku razliku u vožnji. Dolaze u raznim veličinama, bojama i za različita godišnja doba.
 • Navlake za ruke i noge iznimno su praktičan dodatak koji se sve češće koristi kod biciklista. Uz jednostavno i brzo oblačenje, vrlo su korisni za vrijeme promjenjivih vremenskih uvjeta. Tu su i navlake za cipele koje dolaze u modelima za kišu ili vjetar. Bez sumnje dodaci koji će svim biciklistima biti od pomoći.
 • Pumpe su, uz zračnice, standardni dodatak na vožnjama. Zračnica bez pumpe ne znači mnogo, a sve su popularnije upravo CO2 pumpe koje će vratiti “život” u gume u nekoliko sekundi. Cjenovno su pristupačne, a uz to i vrlo lagane što je biciklistima vrlo važno!
 • Biciklističke naočale su, baš poput čarapa, dio modnog izražaja kod biciklista. Naravno, uz to imaju i puno važniju funkciju. Bez obzira o kojem se dijelu godine radi, velik je broj razloga zašto će naočale biti savršen odabir za božićni poklon.  Posebno treba istaknuti fotokromatske naočale koje se prilagođavaju količini svjetlosti u trenutku vožnje.

Božićni pokloni za bicikliste

Pokloni iznad 400 kn

 • Biciklističku jaknu svaki biciklist mora imati u ormaru, posebno ako se “ne boji” vožnje po hladnijim vremenskim uvjetima. Kvalitetna jakna čuvati će od topline ili kiše, ali bez neželjenog znojenja. U našoj ponudi pronaći ćete Force biciklističke jakne koje pružaju savršen omjer cijene i kvalitete.
 • Biciklistička kaciga obavezna je oprema u vožnji. Razlikuju se prema vrsti terena kojim se vozi (MTB, cesta), a tu su i različite boje, veličine i modeli.
 • Dresovi ili biciklističke majice još su jedan od načina da biciklisti upotpune svoj izgled. Dolaze u raznim modelima, bojama i veličinama, a jedno je sigurno – potrebni su svakom biciklistu, i to ne samo jedan! Tu su i donji dijelovi, odnosno hlačice. Iznimno važan dio odjeće koji najviše utječe na cijelu vožnju zbog udobnosti koje pružaju.
 • Dijelovi za bicikle uvijek su poželjan poklon, posebno u ovo zimsko vrijeme kad su komponente istrošene od brojnih ljetnih kilometara. Sa vrhunskim Shimano dijelovima sigurno nećete pogriješiti.

Pokloni za bicikliste Trgovina Beciklin

Bez obzira za koji se poklon odlučili, namjera je uvijek najvažnija. Biciklistima će svaki poklon koji im olakšava vožnju ili ju čini ugodnijom, biti od velike koristi. Naravno, tu su i bicikli za one koji žele prirediti pravo iznenađenje na božićno jutro. Od dječjih, gradskih, električnih ili brdskih, sve za vaše savršeno iznenađenje.

 

 

Beciklin 2023© All right reserved.