Trek Domane AL 2 Disc

Nakon što smo vam prošli tjedan preporučili Trekov MTB bicikl – X Caliber 9, vrijeme je da se osvrnemo i na cestovne bicikle. Ljeto je doba godine kada nesumnjivo možemo vidjeti najviše biciklista na cestama. Ako se želite priključiti svojim prijateljima “cestovnjacima”, donosimo vam savršen model za to. Trek Domane AL 2 disc odličan je izbor za sve koji kreću sa cestovnim biciklizmom. Lagana rama, dobre komponente i prekrasan dizajn samo su neke od “atributa” koje Domane AL 2 disc krije. U nastavku saznajte više o samom biciklu, a ponudu pronađite na LINKU.

Trek Domane AL Disc 2

Komponente

Lagani aluminijski okvir za ovaj bicikl ne predstavlja nikakvu manu, naprotiv. Trek reklamira ovaj model kao savršen za početnike u cestovnom biciklizmu, iako bicikl može puno više od toga. Možemo se složiti kako je aluminijski okvir savršen izbor za sve koji tek kreću s cestovnim biciklizmom. Okvir je lagan, dok cijeli bicikl teži 10,6 kg što je još uvijek prihvatljivo za “cestovnjaka”. Ukupnoj težini bicikla u prilog ide karbonska vilica, Domane AL carbon.

Za velike brzine koje se u svijetu cestovnog biciklizma ostvaruju, kočnice i kočenje vrlo je važno. U prilog ovom biciklu idu pouzdane mehaničke disk kočnice, Tektro C550. Shimano oprema sa 16 brzinskim mjenjačima, Claris R2000, pružiti će vam velik izbor kada je riječ o stupnjevima prijenosa. Pouzdane Bontrager gume smanjiti će vjerojatnost bušenja kako bi što duže i bezbrižnije vozili.

Trek Domane al 2 disc Trgovina Beciklin

Geometrija

Kada je riječ o geometriji bicikla, a obzirom da se radi o ulaznom cestovnom modelu, Trek se usmjerio prema udobnosti, ali i sigurnosti. Model je dizajniran na način da vozaču daje samopouzdanje i sigurnost u vožnji, što je posebno važno za sve koji kreću u cestovni biciklizam. Promjena s brdskog na cestovni biciklizam je značajna, posebno kada je riječ o samoj vožnji i upravljanju biciklom. Upravo će zato “učenje” na ovom modelu biti puno lakše i sigurnije.

Odlična vijest za sve koji vole produžiti svoje vožnje na nekoliko dana. Kako bi prijevoz stvari bio lakši, Trek je osigurao dovoljno prostora za šire gume, ali i stražnji nosač tereta. Upravo to pokazuje za što je sve ovaj bicikl spreman. Ne samo da ćete uz njega dobiti “partnera” za brze cestovne vožnje, već i za moguća putovanja.

Trek Domane AL 2 Disc

Trek je poznat po vrhunskom dizajnu, bez obzira radi li se o cestovnim ili brdskim biciklima. Ni Domane AL 2 nije iznimka u tome. Bicikl dolazi u plavoj, crvenoj i crno zlatnoj boji. Već spomenuta geometrija doprinosi atraktivnom dizajnu, dok u isto vrijeme osigurava udobnost i sigurnost. Nakon što smo bicikl testirali, na prvu je jasno kako je omjer cijene i kvalitete u ovom slučaju odličan. Za svega 7.499,99 kn dobiti ćete bicikl koji je spreman za sve što pred njega stavite. Dužina, visina, utrke ili teški treninzi, Domane AL 2 može sve. Uz to, nadogradnje (ako mislite da su potrebne) nisu nikakav problem. Vjerujemo kako će se svi u ovaj bicikl “zaljubiti na prvi pogled”. Ali, uvjerite se sami zašto je jedan od najtraženijih modela cestovnih bicikala u svom rangu!

Beciklin 2023© All right reserved.